OM COMFYCAKES

Hej, jeg hedder Nadia og byder dig velkommen i mit spirende kageunivers!

Jeg har altid elsket det søde køkken, og desserter er måltidets højdepunkt for mig. Det gør mig glad, at skabe ”a piece of heaven”, som andre tit beskriver mine festkager.

Jeg udviklede konceptet Comfycakes, fordi jeg gerne vil dele min entusiasme for kager med andre. Jeg elsker, når kager præsenteres i delikate mundrette størrelser der både mætter øjet og den søde tand, og det har jeg valgt at kalde for ”comfycakes”, fordi hver comfycake har en hyggelig størrelse og dejlig smag.

Jeg startede Comfycakes tilbage i 2020 som et passionsprojekt ved siden af mit almindelige arbejde, hvor jeg beskæftiger mig inden for HR og ledelse. Fra at bruge min fritid på at skabe nye kager og smage, oplevede jeg, at efterspørgslen blev større og dermed ideen til Comfycakesuniverset.

Alle Comfycakes skabes fra bunden med fokus på kvalitetsråvarer, sæsonens udbud og smage samt masser kagekærlighed. Comfycakes er stolte af også at kunne tilbyde en del af kagerne i både glutenfri, laktosefri samt veganske udgaver, da ingen skal snydes for en comfycake.

De sødeste hilsner

Nadia