KONTAKT

. Hos Comfycakes ser vi frem til at forsøde din kommende fest/event med Comfycakes smagsfulde kager. Comfycakes små lækre kager er særligt velegnede til diverse festlige begivenheder, receptioner samt firmaevents.

Du er altid velkommen til at kontakte Comfycakes så vi sammen kan finde frem til dine kageønsker.  Comfycakes har fysisk butik på Amagerbrogade 142 i København. Kig forbi butikken eller send en mail til kager@comfycakes.dk

 

Afhentning

Kagerne skal hentes i Comfycakes butik. Ved særlige tilfælde kan aftales levering mod ekstra betaling  (kun i København og Omegn).

Cafekager

Er du cafeejer i København og vil du gerne kunne tilbyde dine kunder hjemmebagte kager af høj kvalitet? Så kontakt os for et uforpligtende møde. 

Bestilling/Betaling

Kager kan bestilles enten fysisk i butikken eller på mail. Comfycakes modtager betaling i butkken eller via mobilepay (fakturering for erhvervskunder). Ved bestillinger på over 20 kuverter betales halvdelen forud for afhentning.

Comfycakes kagebutik

Kig forbi butikken på Amagerbrogade 142 så vi sammen kan finde ud af dine kageønsker. Her vil du også have mulighed for at smage et udvalg af vores kager serveret med en god kop kaffe/the.